17 лютого 2022

“Вчитель року – 2022”


Третього лютого на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся фінальний етап першого туру всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2022”. Вчителі області боролися за перемогу у чотирьох номінаціях: “Біологія”, “Інформатика”, “Музичне мистецтво”, та “Основи правознавства”.
Перший тур конкурсу “Вчитель року – 2022” відбувався у два етапи: відбірковий та фінальний. У фінальному етапі учасники демонстрували свої фахові вміння у конкурсних випробуваннях, а саме: “Методичний практикум”
у номінаціях “Біологія”, “Інформатика”, “Основи правознавства”, “Творча робота” у номінації “Мистецтво”, “Майстер-клас”, “Урок”.
Участь у фінальному етапі конкурсу взяли вчителі Гвіздського ліцею Надвірнянської міської ради: у номінації “Музичне мистецтво” – Кепещук Петро Михайлович та у номінації “Основи правознавства” – Несторак Мар’яна Василівна, які розкрили свій потенціал та педагогічні здібності у конкурсних випробуваннях, презентували свої педагогічні ідеї та досягнення і набували нового досвіду під час проведення майстер-класів.
Вітаємо Петра Михайловича і Мар’яну Василівну, які достойно представили Гвіздський ліцей на обласному етапі конкурсу “Учитель року – 2022”.  Нехай у всіх планах і починаннях Вас супроводжують яскравий успіх і творчі перемоги, робота приносить тільки позитиивні емоції, й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття і звершення!

Корисні посилання

×Закрити

Коментарі читачів